Martabolette M. Stecher fra modeQtrain har brug for stor fleksibilitet, når hun arbejder med virksomhedens website - og de online coaching ydelser moldeQtrain tilbyder. Derfor bruger hun Aviva CMS som redigeringsværktøj.

Hun kan arbejde online uanset, om hun sidder i Amsterdam på Van Gogh museet, på research tur i Tronheim eller på sit kontor i Århus. Det vigtigste er, at hun kan arbejde, når inspirationen er der.

Martabolette siger selv om Aviva:
"Det er et fantastisk værktøj, hvor jeg selv kan redigere alle sider, uanset hvor jeg befinder mig.

Og så nyder jeg virkelig, at tage min egen medicin og arbejde med værktøjer, der gør det samme. Jeg lever  

  af at få gode idéer inden for feltet kreativitet, innovation og udvikling. Vores online coaching julekalender er en rigtig god idé og rigtig mange mennesker har tilmeldt sig.
Her har Aviva været et genialt værktøj, som gør det muligt for mine kunder at opnå samme fleksibilitet i deres proces, uanset hvor de befinder sig. De kan med julekalenderen logge sig på en computer og arbejde med dagens opgaver, inspiration og værktøjer, hvor og når de ønsker det.
Jeg tror, det er fremtidens måde at arbejde på og det er jeg bare glad for, at jeg med et system som Aviva også kan føre mine ideer ud i livet og få tingene til at ske."

Besøg moldeQtrain på www.moldeqtrain.dk